WORKSHOP MOODBOARD MAKEN


WORKSHOP MOODBOARD MAKEN
Wil jij een gezellige, creatieve middag beleven, waarin je samen met je vriendin(nen), moeder of zus(sen) (of alleen) een persoonlijk interieur moodboard maakt voor een ruimte in jou huis? Meld je dan gauw aan voor een van de onderstaande dagen!

WANNEER
Er is momenteel nog geen nieuwe datum gepland
(De workshop duurt ongeveer 2,5 tot 3 uren)

WAAR
Op een unieke landelijk gelegen locatie met schitterende tuin!
Siktaris Eringawyk 3 in Drachtstercompagnie (nabij Drachten)

WAT
We starten de workshop met een stukje theorie over hoe je je moodboard functioneel kunt opbouwen en brengen in kaart wat jij belangrijk vindt voor jou nieuwe interieur! Nadat we dit in kaart hebben gebracht doen we een hapje en drankje en daarna begint het knippen en plakken. Tijdschriften vol mooie afbeeldingen mag je door spitten op zoek naar afbeeldingen die jou droominterieur weerspiegelen! Met deze afbeeldingen maak je het moodboard op een A3 foamboard die je mee naar huis mag nemen, zodat je vervolgens aan de slag kunt gaan met de verwezenlijking van je nieuwe interieur!

KOSTEN (INCLUSIEF HAPJE EN DRANKJE)
€35,- per persoon

Tevens is het mogelijk om een workshop op locatie aan te vragen voor maximaal 15 personen. Deze workshop duurt ongeveer 2,5 uren en kost €30,- per persoon (exclusief reiskosten, hapje en drankje zelf regelen).

OPGEVEN
Je kunt je/jullie opgeven door een mailtje te sturen naar info@thus-interieurstyling.nl of via het contactformulier onder het kopje contact.

Follow by Email
Instagram