TOTAAL INTERIEURADVIES NIEUWBOUWWONING – UreterpNieuwbouwproject krijgt direct een flinke dosis warmte en gelaagdheid

Wat een toffe droom om een huis te laten bouwen naar je eigen smaak. De bewoners van dit nieuwe huis vroegen mij een interieurplan te maken voor hun woonkeuken en woonkamer. Kernwoorden waar het aan moest voldoen waren o.a.; sfeer, warmte, rust, comfortabel en een geheel. Een aantal meubels werden meegenomen vanuit de oude woning, de rest had zijn beste tijd gehad en mocht vervangen worden!

Ik koos voor een kleurenpalet met warme, neutrale aarde tinten. De donkere bruine kleur voegt warmte en knusheid toe en geeft ook wat elegantie aan de ruimte. Door te werken met een speelse halve cirkel op de muur in de zithoek wordt het interieur wat minder strak en doorbreek het op een speelse manier de rechte hoeken en lijnen.

Ik koos ervoor om te werken met veel ronde vormen om zachtheid toe te voegen aan het nieuwbouwhuis-gevoel. Vooral het werken met veel verschillende materialen geeft het interieur diepte, ondanks dat alles in naturelle tinten gekleurd is. Door de zwarte accenten krijgt het interieur een stoerdere touch. Om meer contrast op een subtiele manier toe te voegen, heb ik veel gewerkt met afwisselend glanzende en matte materialen. De goud/messing kleurige details zorgen ervoor dat het niet saai wordt!

Hieronder zie je een kleine greep uit het totale interieurplan!

Follow by Email
Instagram