TOTAAL INTERIEURADVIES – WOONKEUKEN GEZIN VAN VIJF
Van een kil interieur naar een eigentijds, gezellige familie leefkeuken

Dit is een greep uit het totale interieurplan van een ruime woonkeuken voor een gezin van vijf.

Hun woonwens is een gezellige leefkeuken voor het hele gezin. De keuken moet veel opbergruimte bevatten en verder willen ze dat het een gezellige ruimte wordt waarin lekker getafeld kan worden en waarin ook plek is om een boekje te lezen.

Qua stijl houden ze wel van wat kleur en mag de keuken ook een stoer accentje hebben.
Een retro jaren 60 kastje en Perzisch tapijt zijn erfstukken die ze graag terug zien in het nieuwe interieurplan.

Ik heb ervoor gekozen om het Perzisch tapijt leidend te laten zijn voor het kleurenpalet (aubergine en perzik/oudroze) in de woonkeuken. Verder is mijn advies om te gaan voor een groot kookeiland wat doorloopt in een (bar)tafel. Het blad is van keramiek met een marmerprint en hierdoor rustig en licht. Voor de keukenkasten adviseer ik stoer, donker hout, dit geeft veel sfeer aan de ruimte.

Drie lange zwarte legplanken, die voor een tegelwand van Marokkaanse tegeltjes bevestigd worden, bieden ruime plaats aan mooi servies, broodplanken en planten. De stoere touch zit hem in de betonlook pvc vloer, de zwarte lamparmaturen en het stoere hout. Ik heb er voor gekozen om dit verfijnd toe te passen. Een koperkleurige spoelbak en kraan maakt de keuken extra bijzonder en spannend. Het koper kan weer terug gebracht worden in accessoires en pannen etc.

Hieronder zie je het plan dat ik heb gemaakt voor deze woonkeuken. Daaronder vind je de before foto’s van de huidige woonkeuken.

Follow by Email
Instagram