TOTAAL INTERIEURADVIES 2 ONDER 1 KAP – Zuidhorn
Van donkere gezinswoning naar luchtig, gezellig en functioneel interieur

De bewoners van deze woning deden al jarenlang met dezelfde meubels, alles in verschillende periodes aangeschaft, waardoor er geen eenheid en balans meer in het interieur was. Ook was er weinig kleur te bekennen en was de woning erg donker. Verder waren er wat problemen met de indeling van de zithoek.

Voor dit interieurplan wilde ik wat meer licht en lucht aanbrengen, zonder de functionaliteit uit het oog te verliezen. Ik koos ervoor om hier en daar wat rondere vormen toe te voegen voor wat meer zachtheid. Door het kleurenpalet betrok ik de prachtige groene tuin meer bij de woning. Het functionele wandmeubel, wat de gehele lengte van de lange wand bezette, zorgt voor verbinding van de ruimtes, maar geeft de ruimtes toch ook hun eigen woonfunctie. Het zorgt er vooral voor dat er meer rust en eenheid ontstaat, doordat de lange wand niet meer gevuld is met allemaal losse kastjes en spullen. Bovendien geeft het een zee aan opbergruimte, wat ontzettend fijn is met meerdere kinderen in huis.

De eikenlook laminaatvloer geeft de woning een warme, maar rustige basis. De lichte warm grijze en groene basiskleuren zorgen ervoor dat de woning niet te donker wordt. De terra/roest kleur geeft meer warmte en spice aan het interieur. Ook de zwarte accenten in o.a. tafelonderstel, bank/stoel pootjes en verlichting geven wat meer pit en zorgen voor een iets stoerdere look.

Hieronder zie je een kleine greep uit het totale interieuradvies!

Follow by Email
Instagram