WIE BEN IK

Ja, en wie is nou eigenlijk het gezicht achter THÚS Interieurstyling?

Nou dat ben ik dus, mijn naam is Jeldou Klamer en ik ben 31 jaar. Samen met mijn vriend Gerben Jan en ons zoontje Noan (juni 2022) woon ik in een klein dorpje naast Drachten, dat Drachtstercompagnie heet.

Aan de Hanzehogeschool in Groningen heb ik de HBO opleiding Fysiotherapie gestudeerd. In dit vak ben ik zo’n 7 jaar werkzaam geweest. Toch is in al deze jaren interieur een rode draad in mijn leven geweest en is het gevoel dat ik hier mijn werk van wilde maken, altijd blijven kriebelen.

Daarom heb ik in 2019 het besluit genomen om een opleiding te gaan volgen. Ik ben gestart met de opleiding interieurstyling aan de Interieuracademie, wat ontzettend leuk en leerzaam was. Huiswerk maken was nog nooit zo leuk! Mijn examenopdracht heb ik met een prachtige 9 weten af te ronden!

Het volgende doel was om in 2020 voor mezelf te beginnen met THÚS Interieurstyling. En dat is wat ik nu doe! Dit maakt mij zo’n gelukkig mens!! Interieurstyling is mijn grootste passie, mijn andere hobby’s zijn reizen, leuke eettentjes bezoeken, woontijdschriften lezen, series kijken, sporten en mijn nieuwste hobby is knuffelen met mijn zoontje! Ik hoop in de toekomst nog een heleboel magische reizen te mogen maken, want ook dit geeft mij erg veel interieur inspiratie! Verder haal ik mijn inspiratie uit mode, eettentjes, tijdschriften, Pinterest, dieren en niet te vergeten de prachtige natuur om ons heen!

Persoonlijk houd ik erg van een basic en rustig interieur met veel natuurlijke materialen en verschillende stoffen, maar wel met spannende contrasten en grote gebaren. Echter vind ik andere interieurstijlen ook erg tof en leuk om mee te nemen in een interieurplan voor klanten. Je kunt bij mij dan ook voor van alles terecht!

Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen we bekijken of ik iets voor jou of jullie kan betekenen. Het lijkt mij ontzettend leuk om iets voor je te kunnen doen op dit gebied!

Foto gemaakt door Ylva Janssen Fotografie
Marokko 2019
Follow by Email
Instagram