TOTAAL INTERIEURADVIES COMPLEET VERBOUWDE WONING – Drachtstercompagnie
Compleet verbouwde landelijk gelegen woonhuis krijgt licht, kleur en persoonlijkheid!

Voor dit interieurplan mocht nagenoeg alles opnieuw bedacht worden. Er werd eerst grondig verbouwd met o.a. een uitbouw met grote glazen pui, nieuwe kozijnen, nieuwe keuken en vloerverwarming. Het plan maakte ik terwijl er nog flink aan de woning geklust werd.

Een grote wens van de bewoners was dat het interieur praktisch moest zijn, dus voornamelijk goed schoon te maken/houden en een strakke basis moest hebben. Verder was een grote ovale leeftafel in de aanbouw een must en werd er niet geschuwd voor een grote eyecatcher!

Door de gunstige ligging ten opzichte van de zon en de grote raampartijen ging ik hier voor een diepe donkerblauwe kleur die ik toevoegde aan een rustig greige basispalet. Voor de lange wand adviseerde ik een prachtig grasvezel behang waarin beide kleuren terug kwamen. Dit behang geeft een hele mooie natuurlijke uitstraling en ook een tof grafisch effect; een echte eyecatcher op zich!

Voor een stoere en pittige twist ging ik voor accenten in brons, zoals een toffe bronzen stuc achter de haard (eyecather)! Deze liet ik op verschillende plekken terug komen om eenheid te creëren tussen de verschillende hoeken van de ruimte.

Hieronder zie je een kleine greep uit het totale interieuradvies!

Follow by Email
Instagram